00

Cart

AcasaCondiții de livrare

Condiții de livrare

Livrări

O comandă online poate fi plasată în orice moment. Perioada de procesare a comenzilor este de luni până vineri în intervalul orar 9:00-17:00, exceptând sărbătorile legale. Termenul de procesare a unei comenzi este de *3-5 zile lucrătoare din momentul plasării acesteia, exceptând situațiile de urgență la nivel local sau național când timpul de procesare poate crește. Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid. Livrarea comenzilor se poate efectua doar pe teritoriul României. Vânzătorul nu este responsabil de riscurile asociate cu bunurile și serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează. Obligația Vânzătorului este de a asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și serviciilor și de a asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

În cazul în care nu sunt respectate termenele de livrare a comenzii, Vânzătorul are obligația de a anunța Cumpărătorul despre întârziere, înainte de a atinge termenul maxim prevăzut livrării.

În cazul în care produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, Vânzătorul va aduce la conformitate produsele și serviciile. Totodată, produsele vândute și livrate de Blue Tech Impex SRL pot fi returnate în decursul a 14 zile, conform legislației în vigoare.

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricăror din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care partenerii săi de orice fel implicați în executarea comenzii nu îndeplinesc oricare dintre obligațiile contractuale.