00

Cart

AcasaTermeni și condiții

Termeni și condiții

Condiții de utilizare

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați acești Termeni și condiții de utilizare în totalitate. Vizitarea în continuare a site-ului presupune că sunteți în totalitate de acord cu Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.bluetechimpexsrl.ro

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vâzărilor de bunuri și servicii de către Blue Tech Impex SRL și partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual www.bluetechimpexsrl.ro către client și pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părți.

Întregul conținut al site-ului www.bluetechimpexsrl.ro  (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Blue Tech Impex SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială (DPI). Folosirea fără acordul Blue Tech Impex SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.bluetechimpexsrl.ro este deținut de către Blue Tech Impex SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau indirectă fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

În cele ce urmează vom folosi următorii termeni:

  • Cumpărător: persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o comandă
  • Vânzător: societatea Blue Tech Impex SRL, având sediul social în București, STR. OPANEZ NR. 19, SECTOR 2, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/8467/2012, CIF: RO 30461324.

 

Obligațiile vânzătorului

  • Ca Vânzător avem obligația de a ne utiliza toate cunoștințele tehnice și profesionale dobândite pentru a livra produse și servicii care îndeplinesc nevoile, cerințele și specificațiile Cumpărătoului.
  • Informațiile prezentate pe site-ul bluetechimpexsrl.ro au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă.
  • Comunicarea cu Vânzătorul se poate face prin interacțiunea cu acesta sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea “Contact”.
  • Ne rezervăm dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejării informației din cadrul site-ului.

 

Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul nostru are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării și a expedierii produselor comandate.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele respective, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate precum și a expedierii acestora prin curierat rapid. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către Cumpărător.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail vanzari@bluetechimpex.ro.

Prin înscrierea în baza de date www.bluetechimpexsrl.ro, Cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii; agenții de stat sau guvernamentale, atunci când legislația specifică prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, etc. Se consideră că o comandă are valoare de contract dacă Vânzătorul confirmă comanda printr-un e-mail transmis Cumpărătorului sau telefonic. Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii.  Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

Mesajele, informările și mesajele publicitare ale www.bluetechimpexsrl.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de Blue Tech Impex SRL. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

 

GDPR

Blue Tech Impex SRL nu este supusă legal obligației de a numi pe cineva responsabil cu protecția datelor, dar ne conformăm cerințelor impuse de normele de GDPR datorită Politicii de Confidențialitate conforme cu acestea. Dacă doriți mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email vanzari@bluetechimpex.ro

 

Politica de securitate a plăților

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi și le vom trata ca atare. Blue Tech Impex SRL (www.bluetechimpexsrl.ro) nu oferă informațiile colectate unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nicio informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual. Cu scopul de a proteja informațiile furnizate de utilizatori, Blue Tech Impex SRL (www.bluetechimpexsrl.ro) nu stochează informațiile cardului dvs. de credit/debit. Operațiunile cu cardul se fac prin interfața securizată de plăți online de la NETOPIA Payments; recomandăm parcurgerea termenelor și condițiilor NETOPIA Payments.

 

Plată și facturare

Valoarea minimă a comenzii online este de 20 lei.

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului includ TVA conform legilor aflate în vigoare. Prețul, termenul de plată și modalitatea de plată sunt specificate în comandă.

În urma efectuării unei comenzi pe site-ul Blue Tech Impex SRL (www.bluetechimpexsrl.ro), se va emite factură fiscală cu datele furnizate de către client. Cumpărătorul se obligă să furnizeze Vânzătorului informații corecte, actualizate, conforme și adevărate, care sunt necesare emiterii facturii fiscale conform legislației românești.

Factura este livrată Cumpărătorului prin poștă electronică, la adresa de e-mail furnizată odată cu efectuarea comenzii. În cazul în care din motive de neglijență, eroare sau din alte motive tehnice, Cumpărătorul nu a primit factura de la Vânzător, acest fapt trebuie sesizat pe adresa de e-mail vanzari@bluetechimpex.ro.

Modalitățile de plată acceptate sunt:

  1. Plata prin ramburs, la livrarea produselor; clientul va înmâna reprezentantului companiei de curierat contravaloarea cash a comenzii, în schimbul pachetului sau coletului.
  2. Plata online, cu cardul; cardurile acceptate pentru aceasta sunt cele emise de MasterCard și Visa. După apăsarea butonului „plasează comanda” vei fi redirecționat către serverul de plăți deținut de NETOPIA Payments care îți va procesa tranzacția.
  3. Plata prin ordin de plată; se face doar în baza facturii proforme emise de Blue Tech Impex SRL, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății în contul transmis de către Vânzător.

 

Livrări

O comandă online poate fi plasată în orice moment. Perioada de procesare a comenzilor este de luni până vineri în intervalul orar 9:00-17:00, exceptând sărbătorile legale. Termenul de procesare a unei comenzi este de 3-5 zile lucrătoare din momentul plasării acesteia, exceptând situațiile de urgență la nivel local sau național când timpul de procesare poate crește. Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid. Livrarea comenzilor se poate efectua doar pe teritoriul României. Vânzătorul nu este responsabil de riscurile asociate cu bunurile și serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează. Obligația Vânzătorului este de a asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și serviciilor și de a asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

În cazul în care nu sunt respectate termenele de livrare a comenzii, Vânzătorul are obligația de a anunța Cumpărătorul despre întârziere, înainte de a atinge termenul maxim prevăzut livrării.

În cazul în care produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, Vânzătorul va aduce la conformitate produsele și serviciile. Totodată, produsele vândute și livrate de Blue Tech Impex SRL pot fi returnate în decursul a 14 zile, conform legislației în vigoare.

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricăror din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care partenerii săi de orice fel implicați în executarea comenzii nu îndeplinesc oricare dintre obligațiile contractuale.

 

Disclaimer

Blue Tech Impex SRL nu își asumă răspunderea că imaginile și informațiile prezentate pe site sunt corecte și complete, ele fiind predate și redate conform specificațiilor producătorilor bunurilor comercializate. Ne rezervăm dreptul de a modifica ofertele, prețurile, stocul, imaginile și specificațiile din site fără o notificare prealabilă. Fiind de acord cu aceste termene și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Stocurile prezentate pe site-ul www.bluetechimpexsrl.ro, reprezintă stocurile pentru întreaga companie. Pentru a afla daca produsele dorite se află în stoc, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0771688003 sau pe e-mail la vanzari@bluetechimpex.ro. Daca doriți livrarea produselor în orice localitate din România, cereți livrarea prin curier.

 

Dreptul de retur

Dreptul de retur de 14 zile este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Pentru a returna un produs trebuie să completați formularul de retur sau să sunați la numărul telefonic de la secțiunea “Contact”, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Ca urmare a acestei solicitări, veți primi toate detaliile necesare returnării, dar și un număr de retur. Formularele a căror dată de completare trece de termenul maxim prevăzut nu vor fi luate în considerare. Returul produselor se face prin curier sau direct în magazin. Costurile directe pentru returul produsului sunt exclusiv suportate de către Cumpărător. Produsele returnate trebuie să fie însoțite de o copie a facturii de achiziție, dar și de certificatul de garanție în original. De asemenea, datele de retur (nr. de retur, adresa Cumpărătorului, adresa de destinație) trebuie specificate clar pe colet, nu pe ambalajul produsului. În cazul în care produsele returnate sunt incomplete sau au ambalajele originale deteriorate, urme de uzură, lovituri, zgârieturi, accesorii lipsă, șocuri electrice, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri suma din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse și de comun acord cu Cumpărătorul. Ne păstrăm dreptul de a refuza returul dacă produsul nu este în starea pe care o avea în momentul acceptării de către dumneavoastră a condițiilor de contractare. Dacă produsul nu este acceptat, în urma analizei sau dacă Cumpărătorul nu a notificat intenția de retur către Vânzător, produsul va fi reexpediat către Cumpărător, pe cheltuiala acestuia. Banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achiziționarea altui produs sau se pot returna în maxim 14 zile de la primirea produsului de către www.bluetechimpexsrl.ro, în contul Cumpărătorului indicat la completarea formularului.

Returul se poate face de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Adresa de retur este Șos. Iancului nr. 37, București.

 

Garanția produselor

Majoritatea produselor comercializate de către site-ul www.bluetechimpexsrl.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, provin din surse autorizate și sunt în ambalajele originale. Certificatele de garanție sunt emise de către Blue Tech Impex SRL sau direct de către producător. În cazul certificatelor de garanție emise de producător, produsul defect trebuie prezentat la un centru de service menționat în certificat sau la service-ul nostru autorizat.