00

Cart

AcasaDespre noi

Despre noi

BlueTechImpex

Firma

Blue Tech Impex SRL

Se ocupă cu comercializarea și repararea unei game variate de scule profesionale, electrice și pe benzină (Bosch, Makita, Stihl, etc.) din domeniul construcțiilor. Compania are o rază de acțiune în toată România și livrează echipamente și accesorii industriale în cel mai scurt timp posibil.

Misiunea noastră

Misiunea companiei este de a îi oferi clientului o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, termene de livrare optime, soluții tehnologice eficiente, servicii și suport la cele mai înalte standarde. Investirea în inovare și în servicii de cea mai bună calitate, cu piese de schimb originale, oferă mereu cele mai bune soluții pentru a aduce mulțumire clienților.

BlueTechImpex
BlueTechImpex

Importanță

Pentru a putea dezvolta parteneriate pe termen lung cu colaboratorii companiei, acordăm o deosebită importanță activității de service în garanție și postgaranție pentru sculele și utilajele pe care le comercializăm. Constatările tehnice și reparațiile sunt efectuate în cadrul punctului de lucru din București, iar personalul tehnic beneficiază de pregătire de specialitate. Procedurile după care se desfășoară activitatea de service garantează un traseu optim al sculelor, de la constatare, la reparație și până la returnarea către client.